Rauhanruhtinas.

Rauhanruhtinas.

Monet Juutalaiset ei usko, että Jeesus oli messias, koska messias tuo rauhan, kuten Jesaja sanoo. Pelastuksen aika ja rauhanruhtinas. Jumalan viha ja rankaiseva käsi.

1. Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden;       jotka asuvat kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus.                                       2. Sinä lisäät kansan, annat sille suuren ilon;  he iloitsevar sinun edessäsi,    he iloitsevat sinun edessäsi, niinkuin elonaikana iloitaan, niinkuin saaliinjaossa riemuitaan.                                                                                      3.  Sillä heidän kuormansa ikeen, heidän olkainsa vitsan   ja heidän käskijänsä sauvan sinä särjet niinkuin Midianin päivänä;                                                                                          4. ja kaikki taistelun pauhussa tallatut sotakengät ja verellä tahratut vaipat  poltetaan ja tulella kulutetaan.                                                                                                  5. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.                                 6. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen  valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella    nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.                                                                                                 Nyt kuitenkin Jeesus ensimmäisen kerran tänne tullessaan voitti saatanalliset voimat ja osti ihmiskunnan Jumalalle uhrikuolemansa kautta. Ensimmäisten ihmisten Aadamin ja Eevan lankeemus tuli koko ihmissujun päälle ja saarana sai valtaansa luomakunnan, kuitenkin vain Jumalan sallimassa rajoissa. Ihminen tuli tietämään hyvän ja pahan, kun söi sen puun hedelmää, josta Jumala oli sanonut, älä siitä syö, slllä jos siitä syöt, sinä kuolet ja ihminen kuoli hengellisesti ja yhteys Jumalaan katkesi, se saadaan takaisin, vain Jeesuksen kautta, kun ihminen tulee uskoon, niin hän uudestisyntyy ja Pyhä Henki tulee hänen sydämmeensä asumaan ja salamma Jeesus ja Isä. Jeesus on Isässä ja Jeesus on uskovaisessa Pyhän Hengen kautta ja nyt uskovainen on Keistuksen ruumis täällä maan päällä.                                                                                                  Joh. 17:20 Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun,
17:21 että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.
17:22 Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä – 17:23 minä heissä, ja sinä minussa – että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut. Kerran tuo rauha tulee myös maan päälle, nyt se on tullut uskovaisten sydämmiin, kuten Jesaja profetoi

Jesaja:m11:1 Mutta Iisain kannosta puhkeaa virpi, ja vesa versoo hänen juuristansa.
11:2 Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki, viisauden ja ymmärryksen henki, neuvon ja voiman henki, tiedon ja Herran pelon henki.
11:3 Hän halajaa Herran pelkoa; ei hän tuomitse silmän näöltä eikä jaa oikeutta korvan kuulolta,
11:4 vaan tuomitsee vaivaiset vanhurskaasti ja jakaa oikein oikeutta maan nöyrille; suunsa sauvalla hän lyö maata, surmaa jumalattomat huultensa henkäyksellä.
11:5 Vanhurskaus on hänen kupeittensa vyö ja totuus hänen lanteittensa side.
11:6 Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa.
11:7 Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas.
11:8 Imeväinen leikittelee kyykäärmeen kololla, ja vieroitettu kurottaa kätensä myrkkyliskon luolaan.
11:9 Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.
11:10 Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä.                                                                                             

Tämänkaltaista oli maanpäällä ennen syntiinlankeemusta ja Jumala kerran tekee kaiken uudeksi ja se palaa ankuperäiseksi ja eläimerkään ei tee toisilleeö pahaa, kposka saatana on sidottu ja heitetty kadotukseen tuhanneksi vuodeksi.                               Ilmestyskirja: 20:1 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
20:3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
20:5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
20:6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, 20:7 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,                                                                                              20:8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.                                                                                                          20:9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.
20:10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.
20:11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
20:12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
20:13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
20:14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
20:15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

Tietoja pentoikk

https://www.youtube.com/user/pentoikk/videos and my home page, Minun kotisivut. http://www.voitelu.net
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti